LIGJI NONAJ

Firma prestigjioze e avokatisë së Nonaj Law është një firmë ligjore me përvojë me seli në New York, New York. Themeluar nga Altin Nonaj, Nonaj Law ka zhvilluar një reputacion të ndërtuar fort mbi njohuritë dhe kuptimin e tij superior të sistemit ligjor në New York City.

Vetëm në vitin 2020 Ligji Nonaj ka siguruar përfaqësim të nivelit të lartë për mbi 200 klientë në të gjitha çështjet e taksave, biznesit, pronës intelektuale dhe imigracionit. Qëllimi në çdo rast është të tejkalojmë pritjet ndërsa përmbushim qëllimet e vendosura nga klienti, për klientin. Përfaqësimi i zellshëm dhe efektiv i firmës ka ndihmuar jetën e individëve të shumtë nga sfera të ndryshme të jetës duke përfshirë pronarët e bizneseve, sipërmarrësit, artistët dhe ofruesit e familjes.

Në Firmën Ligjore Nonaj ne ju premtojmë klientëve tanë se kurrë nuk do të ndalojmë së luftuari për të arritur qëllimet tuaja. Ne jemi të përkushtuar të bëjmë gjithçka që duhet për të marrë rezultatin më të mirë për ju. Ne gjithmonë punojmë shumë për të mbajtur fokusin tek ju dhe interesat tuaja. Ekipi ynë punon ngushtë me klientët për t’i mbajtur ata të informuar mirë në çdo detaj të çështjes. Ne japim këshilla të sinqerta dhe të drejtpërdrejta për t’u siguruar që ju keni të gjithë informacionin e kërkuar për të marrë vendimin e duhur për nevojat tuaja individuale.

SHËRBIME LIGJORE

Altin Nonaj

Altin Nonaj, Themelues i Ligjit për Nonaj

Përshëndetje, unë jam Altin. Unë jam bashkuar me disa nga avokatët më të ditur të New York-ut për të formuar Nonaj Law. Me sfondin tonë të larmishëm kulturor, aftësitë gjuhësore dhe përvojën e biznesit në shumë shtresa, klientët kërkojnë këshillat tona sepse ne kemi qenë në vendin e tyre.
Unë jam një emigrant dy herë, i cili flet katër gjuhë dhe jam rritur në Shqipëri, Itali dhe Nju Jork. Unë kam punuar me sukses si një futbollist gjysmë profesional në Itali dhe në biznesin e mikpritjes në New York City dhe Padova.
Unë jam një diplomuar JD nga Universiteti i Padova dhe një LL.M. pasuniversitare nga Fordham School School, NY.
Mëso më shumë

REZULTATET

Ai e merr çdo rast personalisht, me shumë pasion dhe ndjeshmëri të madhe për çdo klient. Tregu i NY ofron shumë mundësi, por nëse jeni duke kërkuar dikë që do ta kuptojë vërtet çështjen tuaj, Altin është zgjedhja më e mirë që mund të bëni.

Steve R.

Ndihmë e pabesueshme tatimore. Nuk mund të kisha lutur për rezultate më të mira. Më shpëtoi mijëra dhe kohë të mundshme burgu. Rezultate të shpejta. Thjesht ………. fantastike

Brian

Hana është profesioniste, e sjellshme dhe e aftë për të ekzekutuar. Çështjet e mia të taksave të NYS janë zgjidhur. Hana negocioi një ofertë të drejtë dhe të arsyeshme kompromisi me shtetin. Unë i jap Hana 5 yje.

Aaroni

LE T PUNOJM TO BASHK

Na telefononi sot. Ne po shohim përpara për t’ju dhënë kujdesin më të mirë juridik të mundshëm.

NA KONTAKTONI