Giulia Tessari

konsulent

917.423.7259

konsulent

konsulent

Giulia Tessari është konsulente për tregun italian. Giulia fitoi doktoraturën e saj Juris nga Universiteti i Innsbruck në Austri, me një specializim në të drejtën ndërkombëtare.

Sfondi

Nëpërmjet përvojës së saj të bërë në një studio ligjore gjermane pas diplomimit dhe me përvojën e bërë në studio të shumta ligjore në Itali, ajo fitoi një qëndrim ndërkulturor dhe aftësi krahasuese. Ajo flet italisht, anglisht dhe gjermanisht. Falë aftësive të saj gjuhësore dhe qëndrimit të pasionuar, ajo ndihmon klientët ndërkombëtarë të kapërcejnë kufijtë kulturorë të sistemeve të tjera ligjore.

Giulia është gjithashtu Konsulente për Ligjin e Privatësisë dhe një vullnetare aktive pranë Kryqit të Kuq Italian, e specializuar në të Drejtën Ndërkombëtare Humanitare.

City

Arritjet

Arsimi

Doktor i Jurisprudencës: Universiteti i Innsbruck (Austri) i njohur në Itali