Imigracioni

2021-05-19T22:06:38+00:00

ÇFARË BËJMË NE Avokatë me përvojë të përkushtuar për të mbështetur nevojat tuaja ligjore të imigracionit Vizat e Investitorëve (EB-5) Imigracioni i bazuar në punësim Vizat jo-imigruese B-1 - Vizitor i Përkohshëm i Biznesit E-1 - Visa e Tregtarit të Traktatit E-2 - Viza e [...]

Ligji i biznesit

2021-05-19T21:50:17+00:00

ÇFARË BËJMË NE Firma e themeluar ligjore përfaqëson kompani në Zonën e New York-ut Nëse merreni me tregti, herët a vonë jeni gati të sigurt se do të hasni një mosmarrëveshje me një klient ose kontraktor që do t'ju duhet ndihma e jashtme për ta zgjidhur. Nëse kompania juaj është [...]

Ligji tatimor

2021-05-19T21:51:53+00:00

ÇFARË BËJMË NE Firma e përkushtuar ndihmon klientët në zonën e New York-ut me çështje komplekse të taksave Ka pak fusha të ligjit aq të komplikuara sa ligji i taksave. Nëse keni sfida personale ose të taksave të biznesit, duhet të përfaqësoheni nga një avokat me aftësi dhe përvojë për [...]

Pronë intelektuale

2021-05-19T21:44:05+00:00

ÇFARË BËJMË NE Si avokatë krijues, teknikë dhe të pronës intelektuale, ne ofrojmë bazën që ju të zhvilloni dhe mbroni pasuritë tuaja përmes përdorimit strategjik të pronës suaj intelektuale Pavarësisht nëse është vlera e markës suaj apo idetë tuaja krijuese, ne ju ndihmojmë të hartoni me kujdes kontratat, të skedoni me [...]

Go to Top