Project Description

ÇFARË BËJMË NE

Avokatë me përvojë të përkushtuar për të mbështetur nevojat tuaja ligjore të imigracionit

 • Vizat e Investitorëve (EB-5)

 • Imigracioni i bazuar në punësim

 • Vizat jo-imigruese

 • B-1 – Vizitor i Përkohshëm i Biznesit

 • E-1 – Visa e Tregtarit të Traktatit

 • E-2 – Viza e Investitorit të Traktatit

 • E-3 – Profesionistë të caktuar të profesionit nga Australia

 • F-1 – Viza Studentore (Trajnim Praktik Profesional)

 • H-1B – Profesione të specializuara

 • H-1B1 – Profesionistë nga Kili dhe Singapori

 • H-3 – Vizitor i Trajnimit Joimigrant ose Edukimit Special

 • J-1 – Shkëmbim Edukativ dhe Kulturor për Trajnues, Praktikantë dhe Studiues të Kërkimit

 • L-1A – Ekzekutiv ose Menaxher i Transferuesit Brenda Kompanisë

 • Pasaportat

 • L-1B – Njohuri të Specializuara për Transferet brenda Kompanisë

 • O-1 – Individë me aftësi ose arritje të jashtëzakonshme

 • P-1A – Atlet i Njohur Ndërkombëtarisht

 • P-1B – Anëtar i Grupit të Argëtimit të Njohur Ndërkombëtarisht

 • Q – Shkëmbimi kulturor

 • TN – Profesionistët NAFTA

 • Visa Emigruese

 • EB-1 – Të huajt me aftësi të jashtëzakonshme, profesorë dhe hulumtues të shquar dhe menaxherë dhe ekzekutivë shumëkombësh

 • EB-2 – Profesionistë të Shkallës së Avancuar, Aftësi të jashtëzakonshme dhe Heqës interesi kombëtar

 • EB-3 – Punëtorë të kualifikuar, profesionistë dhe punëtorë të pakualifikuar

 • Certifikimet e punës PERM

 • Natyralizimi

 • Përpunimi konsullor

 • Vizat

SHËRBIME LIGJORE

REZULTATET

Altin është Avokati më i mirë që mund të keni. Ai mund të zgjidhë çdo dyshim në lidhje me çështjet e imigracionit me përvojën e tij tashmë të madhe në terren; për më tepër, ekspertiza dhe njohuritë e tij e lejojnë atë të ndërpresë fusha të ndryshme të ligjit, nga biznesi te korporatat.

Matteo S.

Ai e merr çdo rast personalisht, me shumë pasion dhe ndjeshmëri të madhe për çdo klient. Tregu i NY ofron shumë mundësi, por nëse jeni duke kërkuar dikë që do ta kuptojë vërtet çështjen tuaj, Altin është zgjedhja më e mirë që mund të bëni.

Steve R.

LE T PUNOJM TO BASHK

Na telefononi sot. Ne po shohim përpara për t’ju dhënë kujdesin më të mirë juridik të mundshëm.

NA KONTAKTONI