Project Description

ÇFARË BËJMË NE

Firma e përkushtuar ndihmon klientët në zonën e New York-ut me çështje komplekse të taksave

Ka pak fusha të ligjit aq të komplikuara sa ligji i taksave. Nëse keni sfida personale ose të taksave të biznesit, duhet të përfaqësoheni nga një avokat me aftësi dhe përvojë për t’ju ndihmuar. Në Nonaj Law, ne jemi të përkushtuar që t’ju udhëzojmë në çdo çështje të taksave që mund të përballeni. Ne trajtojmë të gjitha çështjet e ligjit mbi taksat, përfshirë përgatitjen e taksave, regjistrimin e deklarimeve, kontrollet IRS dhe çështjet gjyqësore. Ne përfaqësojmë klientë në zonën e New York-ut dhe në të gjithë New York-un, duke ofruar integritet dhe profesionalizëm që përcakton firmën tonë.

Avokatët e aftë ofrojnë ndihmë për taksat e prapambetura

Nëse nuk keni paraqitur deklaratat tuaja tatimore për disa vjet, është vetëm çështje kohe para se IRS të kontaktojë me ju. Sapo të veprojnë, është thelbësore që ju të adresoni problemin menjëherë për të shmangur akuzat penale. Me ndihmën e një avokati tatimor me përvojë, ju mund të plotësoni deklaratat tuaja të paparaqitura të taksave në mënyrë efikase dhe të saktë. Në firmën tonë, ne mund të sigurojmë që ju të paraqisni formularët dhe dokumentet e duhura për të zgjidhur çështjet tuaja në IRS dhe t’ju mbrojë nga një hetim penal.

Këshilltarët e ditur i ndihmojnë klientët të trajtojnë kontrollet IRS

Nëse jeni duke u kontrolluar nga IRS, një avokat i taksave me përvojë mund të ofrojë qetësi duke shpjeguar procesin dhe duke ju drejtuar përmes tij. Përvoja jonë e gjerë me të gjitha fushat e ligjit tatimor na lejon të kuptojmë procedurat e komplikuara që shoqërojnë një kontroll. Ne sigurojmë që ju të paraqiteni në kontrollin tuaj të përgatitur për atë që do të përballeni duke rishikuar deklaratat tuaja tatimore dhe duke shpjeguar se si t’i përgjigjeni pyetjeve që auditori ka gjasa të bëjë. Besojini firmës sonë për të lehtësuar stresin tuaj dhe për t’ju dhënë udhëzimet që ju nevojiten.

Kontestuesit e vendosur ju ndihmojnë të zgjidhni mosmarrëveshjet

Procedimi gjyqësor mund të jetë i nevojshëm për të zgjidhur mosmarrëveshjet që lidhen me taksat midis tatimpaguesve dhe shtetit ose qeverisë federale. Si avokatë tuaj të përkushtuar, ne do t’ju përfaqësojmë gjatë gjithë procesit gjyqësor. Ne ju ndihmojmë të paraqisni formularët e duhur, të rregulloni çdo borxh tatimor, të zgjidhni çështjet e njoftimeve dhe të veproni si ndërmjetës midis jush dhe IRS. Pavarësisht nga çështja juaj, avokatët tanë me përvojë të ligjit mbi taksat janë të përgatitur t’ju ofrojnë këshilla të ditur dhe avokim të fortë që ju nevojiten.

Avokatët e provuar ofrojnë mbrojtje penale për akuzat që lidhen me taksat

Një akuzë për taksë penale ka potencialin të ndikojë shumë në jetën tuaj, madje duke çuar në burg. Ju mund të përballeni me akuza penale nëse nuk keni paraqitur deklarata tatimore për disa vjet ose nuk keni përfaqësuar me saktësi situatën tuaj financiare në formën tuaj të taksave. Nëse është kështu, duhet të përfaqësoheni nga një avokat me këmbëngulje dhe përvojë për të mbrojtur lirinë tuaj. Në firmën tonë, ne mbrojmë klientët kundër akuzave të tilla si mashtrimi i taksave dhe evazioni fiskal.

SHËRBIME LIGJORE

REZULTATET

Altin është Avokati më i mirë që mund të keni. Ai mund të zgjidhë çdo dyshim në lidhje me çështjet e imigracionit me përvojën e tij tashmë të madhe në terren; për më tepër, ekspertiza dhe njohuritë e tij e lejojnë atë të ndërpresë fusha të ndryshme të ligjit, nga biznesi te korporatat.

Matteo S.

Ai e merr çdo rast personalisht, me shumë pasion dhe ndjeshmëri të madhe për çdo klient. Tregu i NY ofron shumë mundësi, por nëse jeni duke kërkuar dikë që do ta kuptojë vërtet çështjen tuaj, Altin është zgjedhja më e mirë që mund të bëni.

Steve R.

LE T PUNOJM TO BASHK

Na telefononi sot. Ne po shohim përpara për t’ju dhënë kujdesin më të mirë juridik të mundshëm.

NA KONTAKTONI