Avokati i Nju Jorkut për Markat Tregtare

Cilat janë shërbimet që ne ofrojmë?

Ne e kuptojmë se markat tregtare nuk janë vetëm një burim të ardhurash, por edhe një pjesë e rëndësishme e identitetit të markës suaj. Kjo është arsyeja pse ne do të punojmë me ju për të ndërtuar një prani të fortë dhe të qëndrueshme në treg përmes markave tregtare.

Ne kemi ndihmuar kompanitë si[company name] dhe[company name] zhvillojnë dhe mbrojnë markat e tyre duke regjistruar markat e tyre tregtare, duke zbatuar markat e tyre kundër shkelësve dhe duke krijuar strategji për rritjen e ardhshme.

Shërbimet tona të zbatimit dhe mbrojtjes së markës tregtare përfshijnë:

  • Kërkimi dhe zhdoganimi i markës tregtare
  • Ndjekja penale e markave tregtare dhe menaxhimi i portofolit
  • Monitorimi dhe zbatimi i markës tregtare

Pse duhet të regjistroni markën tuaj tregtare?

A jeni pronar biznesi në New York City?

Nëse po, mund të pyesni veten nëse po bëni gjithçka që mundeni për të mbrojtur markën tuaj.

Nëse është kështu, ne kemi një lajm të mirë për ju! Në Firma Ligjore Nonaj Ne i ndihmojmë bizneset ta bëjnë këtë për një kohë. Avokatët tanë të markave tregtare janë këtu për t’ju ndihmuar të depozitoni markat tregtare dhe t’i mbroni ato nga përdorimi nga të tjerët pa lejen tuaj.

Përfitimet e të pasurit një markë të regjistruar tregtare janë të rëndësishme:

  • Mund ta përdorni si identifikues burimi për produktet dhe shërbimet tuaja.
  • Mund të ndihmojë në parandalimin e konfuzionit midis konsumatorëve kur ata po blejnë produkte ose shërbime të krahasueshme.
  • Kjo ju jep një shtresë shtesë mbrojtjeje kundër konkurrentëve që përpiqen të kopjojnë punën tuaj ose të vjedhin klientët nga ju.

Na vizitoni sot për të mësuar më shumë se si mund të ndihmojmë në mbrojtjen e markës tuaj dhe ta mbajmë atë të sigurt nga imituesit dhe plagjiaturët e mundshëm!

Si të gjeni një avokat për zbatimin e markave tregtare në Nju Jork

Ju keni ardhur në vendin e duhur nëse jeni duke kërkuar për një avokat për zbatimin e markës tregtare në Nju Jork. Në firmën ligjore Nonaj, ne kemi ndihmuar njerëz si ju të sigurojnë markat e tyre tregtare dhe t’i mbrojmë ato nga shkeljet. Ne e kuptojmë rëndësinë e mbrojtjes së reputacionit të markës suaj. Ne duam t’ju ndihmojmë ta bëni këtë—qoftë kjo do të thotë të bëni regjistrimin e markës tuaj ose ta zbatoni atë kundër dikujt që e ka përdorur atë pa lejen tuaj.

Ne ofrojmë konsultime falas në mënyrë që të mund të diskutoni situatën tuaj me një nga avokatët tanë përpara se të vendosni nëse do të na mbani si avokat. Na lejoni të pranojmë t’ju përfaqësojmë dhe të marrim përsipër çështjen tuaj. Ne do të ofrojmë këshilla ligjore dhe përfaqësim ekspertësh gjatë çdo faze të procesit gjyqësor nga fillimi në fund, nga paraqitja e padisë deri në gjykim dhe apelimi nëse është e nevojshme.

Regjistrimi i një marke tregtare në Zyrën e Patentave dhe Markave Tregtare të SHBA-së (USPTO) nuk mjafton—ju duhet gjithashtu dikë në anën tuaj që të kuptojë se si funksionon ligji në mënyrë që të mund të ndihmojë në mbrojtjen e asaj që ju takon!

Ne jemi në qytetin e Nju Jorkut – por u shërbejmë klientëve në të gjithë Nju Xhersin dhe shtetin e Nju Jorkut. Ne jemi të përkushtuar t’i ofrojmë çdo klienti vëmendje dhe kujdes të personalizuar – pavarësisht nga madhësia e rastit ose problemit me të cilin përballen. Ju mund të mbështeteni tek ne për të bërë gjithçka që është e mundur për të siguruar që të drejtat tuaja të mbrohen dhe respektohen duke mbrojtur gjithashtu interesat e biznesit tuaj nga konkurrenca e pandershme ose shkelja e të drejtave të pronësisë intelektuale si patentat dhe sekretet tregtare.

Çfarë kemi bërë më parë?

Ne jemi një firmë ligjore që ofron shërbime të markave tregtare në zonën e Nju Jorkut. Ne i ndihmojmë bizneset të marrin mbrojtjen e markës tregtare, të kryejnë zbatimin e markës tregtare dhe më shumë. Ne kemi ndihmuar mbi 150 klientë.

Mbrojtja e markës tregtare është e rëndësishme për çdo biznes që dëshiron të rritet dhe të zgjerojë markën e tij. Ju mund të përdorni markën tuaj tregtare për të dalluar veten nga konkurrentët tuaj në mënyrë që të mund të vendosni çmime më të larta për produktet ose shërbimet tuaja. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ndaloni të tjerët që të përdorin emrin e markës ose logon tuaj pa leje ose të paguani ndonjë gjë për ta përdorur atë.

Ne kemi ndihmuar qindra klientë të marrin mbrojtjen e markës tregtare gjatë pesë viteve të fundit, duke përfshirë:

  • Ata që donin të mbronin logon e tyre në mënyrë që të mund të shisnin bluzat e tyre në internet pa u kopjuar nga kompani të tjera
  • Ata që kishin nevojë për ndihmë për të regjistruar URL-në e faqes së tyre të internetit me USPTO në mënyrë që askush tjetër të mos mund ta përdorte atë
  • Ata që kishin nevojë për ndihmë për të zbatuar markat e tyre tregtare kundër falsifikuesve që shisnin versione false të veshjeve të tyre në internet

Pse duhet të punësoni një avokat për markat tregtare

Nëse dëshironi të mbroni emrin e kompanisë, logon ose sloganin tuaj që të mos përdoret nga kompani të tjera, atëherë është koha të punësoni një avokat të markës tregtare. Markat tregtare mund të regjistrohen në Zyrën e Patentave dhe Markave Tregtare të SHBA (USPTO) ose në qeveritë e shteteve. Regjistrimi përmes USPTO siguron mbrojtje mbarëkombëtare për markat tregtare dhe markat e shërbimit të quajtura ndonjëherë “emra tregtarë”. Përveç kësaj, regjistrimi ofron përfitime të caktuara, të tilla si mjete juridike federale për shkelje dhe njoftim konstruktiv të pronësisë që do të thotë se të tjerët që shohin markën tuaj mund të supozohet ligjërisht se e dinë se ajo ju përket juve.

Supozoni se dëshironi të regjistroni shenjën tuaj në USPTO ose një agjenci tjetër qeveritare. Në atë rast, është mirë që të keni pranë një avokat me përvojë të markave tregtare, i cili do t’ju udhëheqë gjatë procesit të aplikimit dhe do të sigurojë që të gjitha dokumentet e nevojshme të depozitohen në mënyrë korrekte. Nëse po filloni dhe nuk keni ende shumë përvojë në biznes, atëherë punësimi i dikujt me ekspertizë specifike në ligjin e markave tregtare ka kuptim sepse ata mund të ndihmojnë në sigurimin

Na kontaktoni sot

A keni probleme për të mbrojtur markën tuaj? Jeni të lodhur duke parë se konkurrentët tuaj përdorin emrin e markës tuaj për marketingun e produkteve të tyre? Dëshironi të siguroheni që askush tjetër nuk mund ta përdorë emrin e markës tuaj në të ardhmen?

Nëse ndonjë nga këto pyetje duket e njohur, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Ne jemi një firmë ligjore për markat tregtare me bazë jashtë qytetit të Nju Jorkut dhe u shërbejmë klientëve në të gjithë zonën e tr-state. Ne kemi përvojë me markat tregtare, duke përfshirë “zbatimin e markës tregtare” dhe “mbrojtjen e markës tregtare”. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të caktoni një takim, na kontaktoni sot certifikatën, na kontaktoni përmes numrit të zyrës sonë 917.423.7259 , nga e hëna në të premte nga ora 9:30 deri në 19:00.

Need A Legal Team?

Start Here!

First name

Last name

Email*

How can Nonaj Law help you?

NONAJ LAW PRACTICE AREAS

Serving Individuals and Companies Around the World

Business Law

Tax Law

Immigration

Intellectual Property

Data/Privacy Protection

Labor Law Compliance

Family Law

Technology and Startup Law