Përputhshmëria Rregullatore e Ligjit të Punës në Nju Jork, NY

Po kërkoni avokat për pajtueshmërinë rregullatore të ligjit të punës? Ne jemi këtu për ju!

Ne e dimë se sa stresuese mund të jetë kur dikush ju troket në derë dhe ju bën pyetje në lidhje me praktikat e biznesit tuaj, veçanërisht kur ato praktika nuk janë të ligjshme! Mos lejoni që një auditim t’ju shkatërrojë ditën. Na lejoni t’ju ndihmojmë të siguroheni që gjithçka është e hapur përpara se dikush të trokasë! Ne e dimë se lundrimi në botën komplekse të ligjit të punës mund të jetë konfuz, kështu që ne kemi bashkuar një listë me disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me ligjet e punës , kështu që ju mund të siguroheni që jeni në përputhje në të gjitha fushat.

Çfarë është Pajtueshmëria Rregullatore e Ligjit të Punës?

Ligji i punës është një koleksion ligjesh shtetërore dhe federale që rregullojnë marrëdhëniet e punës midis punonjësve dhe punëdhënësve. Këto ligje përfshijnë kërkesat për pagën minimale, kërkesat e kompensimit jashtë orarit, politikat e pushimit familjar, kërkesat për pushimin e vaktit, kërkesat për kohën e pushimeve, mandatet e sigurimit shëndetësor, etj.

Si mund ta praktikoj Ligjin e Punës?

Supozoni se jeni një punëdhënës që dëshiron të sigurojë që kompania juaj të respektojë të gjitha ligjet e punës në fuqi ose një punonjës që dëshiron të dijë se cilat të drejta janë të disponueshme sipas këtyre ligjeve. Në këtë rast, keni nevojë për një avokat pune me përvojë në anën tuaj!

Pse duhet të na zgjidhni

Ne e dimë se lundrimi në botën e ligjit të punës mund të jetë një përvojë e frikshme, veçanërisht nëse nuk jeni të njohur me temën. Qëllimi ynë është të sigurojmë që ju të keni akses në informacion të sinqertë dhe të besueshëm në lidhje me të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja si punonjës ose punëdhënës. Ne duam gjithashtu që klientët tanë të ndihen të sigurt për vendimet e tyre për punësimin dhe shkarkimin e punonjësve, kështu që ne gjithmonë kemi një qasje proaktive kur punojmë me ta për këto çështje.

Firma ligjore Nonaj është këtu për t’ju ndihmuar të lundroni në botën komplekse të ligjit të punës. Ne ofrojmë një sërë shërbimesh, nga ndihma për të kuptuar se çfarë do të thotë të respektosh rregulloret e ligjit të punës deri te ofrimi i këshillimit ligjor për raste specifike.

Pse është e rëndësishme pajtueshmëria me rregullat e ligjit të punës?

Ndërsa vendi i punës bëhet gjithnjë e më i larmishëm, është më e rëndësishme se kurrë që bizneset të respektojnë ligjet e punës. Por si të siguroheni që jeni? Përgjigja është e thjeshtë: punësimi i një eksperti nga studio ligjore Nonaj.

Pajtueshmëria Rregullatore e Ligjit të Punës është e rëndësishme sepse mund të jetë komplekse dhe konfuze. Qeveritë federale dhe shtetërore kanë krijuar shumë rregulla dhe rregullore që të gjithë punëdhënësit duhet të ndjekin për të respektuar ligjin. Kjo perfshin:

1) Ligjet për pagën minimale

2) Ligjet për kompensimin e orarit jashtë orarit

3) Ligji për Pushimin Mjekësor Familjar (FMLA)

Cilat janë shërbimet që ne ofrojmë në përputhje me rregulloren e ligjit të punës?

Firma ligjore Nonaj është ofruesi kryesor i pajtueshmërisë rregullatore të ligjit të punës dhe shërbimeve si të praktikoni në qytetin e Nju Jorkut dhe komunitetet përreth. Ne ndihmojmë bizneset të krijojnë politika që i mbrojnë ata nga problemet ligjore, maksimizojnë produktivitetin e punonjësve dhe minimizojnë rrezikun. Avokatët tanë me përvojë e dinë se çfarë duhet për ta mbajtur biznesin tuaj në rrugën e duhur duke respektuar ligjet shtetërore dhe federale.

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Inspektimet: Ne do të hyjmë në zyrën tuaj dhe do të sigurohemi që gjithçka të jetë në rregull.
  • Konsultimi: Nëse keni nevojë për këshilla për të bërë ndryshime brenda kulturës së kompanisë tuaj ose praktikave të biznesit, ne jemi këtu për ju.
  • Konsultimi për ligjin e punësimit: Ne do të shqyrtojmë praktikat tuaja aktuale të punësimit dhe do t’ju ndihmojmë të zhvilloni politika që do ta mbrojnë kompaninë tuaj nga paditë dhe gjobat.
  • Kontrolli i pagave dhe orëve: Ne do të auditojmë të dhënat e listës së pagave për t’u siguruar që ju po i paguani punonjësit tuaj në mënyrë korrekte sipas ligjeve në fuqi.
  • Ndihma për pretendimet e papunësisë: Pavarësisht nëse një punonjës është larguar vullnetarisht ose në mënyrë të pavullnetshme, ne mund t’i përfaqësojmë ata në procedurat e kërkesës së papunësisë me Departamentin e Punës (DOL).
  • Programet e trajnimit: Ne ofrojmë programe trajnimi të personalizuara për menaxherët që duan të mësojnë për të drejtat e tyre sipas ligjit të punës, në mënyrë që ata të shmangin paditë kundër punëdhënësve të tyre duke respektuar rregulloret që lidhen me pagesën jashtë orarit, kërkesat për pagën minimale, si dhe çështje të tjera si ngacmimi seksual. /politikat e diskriminimit brenda mjedisit të tyre të punës.”

Pse më duhet një avokat i ligjit të punës

Kur keni një çështje të ligjit të punës, keni nevojë për një avokat që i njeh litarët. Në firmën ligjore Nonaj, avokatët tanë të Pajtueshmërisë me Rregulloren e Ligjit të Punës ju ndihmojnë të kuptoni të drejtat dhe përgjegjësitë tuaja sipas ligjit.

Ju duhet të punësoni një avokat kur:

  • Ju përballeni me një akuzë penale për një shkelje të supozuar të ligjeve federale ose shtetërore të punës.
  • Ju dëshironi të bëni një ankesë kundër punëdhënësit tuaj për shkeljen e të drejtave tuaja si punonjës. Kjo mund të përfshijë diskriminimin në bazë të racës, identitetit gjinor, moshës, etj.
  • Kompania juaj po hetohet nga OSHA (Administrata e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë) ose DOL (Departamenti i Punës). Kjo mund të përfshijë hetime për vjedhjen e pagave, shkeljet e sigurisë ose çështje të tjera që ndikojnë në shëndetin dhe sigurinë e punonjësve.

Sa kushton një avokat i pajtueshmërisë me ligjin e punës?

Por me kaq shumë ligje në lojë dhe kaq shumë ndryshime që ndodhin çdo ditë, mund të jetë e vështirë të dihet se kur duhet të kërkoni ndihmë nga një avokat i ligjit të punës dhe sa do të kushtojë.

Kjo është arsyeja pse ne kemi ardhur në shpëtimin tuaj në zonën tuaj. Avokatët tanë me përvojë do t’ju tregojnë se çfarë duhet të dini rreth ligjeve të punës dhe se si ato mund të zbatohen në mënyrë specifike për biznesin tuaj.

Ne do t’ju tregojmë gjithashtu se sa mund të kushtojë punësimi i një avokati të specializuar në pajtueshmërinë me ligjin e punës, nëse vendosni se është e nevojshme.

Na kontaktoni sot!

Sigurimi që jeni në përputhje me rregulloret e ligjit të punës është një nga gjërat më të rëndësishme. Është gjithashtu një nga gjërat më të vështira për t’u kuptuar.

Ne do t’ju ndihmojmë të qëndroni në krye të asaj se çfarë do të thotë pajtueshmëria rregullatore e ligjit të punës, si zbatohet për biznesin tuaj dhe si ta praktikoni atë. Ekipi ynë përbëhet nga ish avokatë të punës dhe menaxherë të burimeve njerëzore që kanë qenë në vendin tuaj më parë.

Ne e dimë se si është të jesh punëdhënës ose punonjës në zonën e Nju Jorkut—dhe e dimë se çfarë duhet për t’i mbajtur të gjithë të lumtur dhe produktiv. Pavarësisht nëse sapo keni filluar një kompani ose keni qenë në biznes për dekada, Firma Ligjore Nonaj mund t’ju ndihmojë të lundroni në këto ujëra të ndërlikuara në mënyrë që punonjësit tuaj të jenë të lumtur dhe produktivë gjithashtu! Na kontaktoni në numrin tonë të zyrës 917.423.7259 , nga e hëna në të premte nga ora 9:30 deri në 19:00.

Need A Legal Team?

Start Here!

First name

Last name

Email*

How can Nonaj Law help you?

NONAJ LAW PRACTICE AREAS

Serving Individuals and Companies Around the World

Business Law

Tax Law

Immigration

Intellectual Property

Data/Privacy Protection

Labor Law Compliance

Family Law

Technology and Startup Law