Project Description

ÇFARË BËJMË NE

Si avokatë krijues, teknikë dhe të pronës intelektuale, ne ofrojmë bazën që ju të zhvilloni dhe mbroni pasuritë tuaja përmes përdorimit strategjik të pronës suaj intelektuale

Pavarësisht nëse është vlera e markës suaj apo idetë tuaja krijuese, ne ju ndihmojmë të hartoni me kujdes kontratat, të skedoni me kohë aplikime për regjistrime dhe të zbatoni me zell të drejtat tuaja, si dhe të siguroni që të ngarkoni përpara planifikimin tuaj për të parandaluar shkeljet e panevojshme të palëve të treta.

Me përvojën tonë në industri, ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhëniet tuaja me partnerët tuaj dhe në mënyrë efektive të vendosni bazat për menaxhim të arsyeshëm të komunitetit me përdoruesit përfundimtarë. Ju do të përfitoni nga kushtet e faqes sonë të internetit, marrëveshjet e përdoruesve përfundimtarë, kontratat e shërbimeve dhe marrëveshjet e licencimit, si dhe strukturat e marrëveshjeve të investimeve ndërsa i kultivoni këto marrëdhënie.

Propozimet dhe udhëzimet tona gjithëpërfshirëse të testuara ju ndihmojnë të krijoni strukturën tuaj të korporatës dhe të jeni në përputhje me kërkesat rregullatore ndërsa qëndroni brenda planit tuaj personal të lojës. Qëllimi ynë është që idealet tuaja krijuese, të biznesit dhe të marketingut të gjejnë rrugën e tyre në realitet duke qenë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e korporatave, financiare, mbrojtjen e të dhënave dhe reklamat, si dhe duke respektuar praktikat më të mira.

Nonaj Law siguron këshilltar të specializuar ligjor për:

 • Ligji Evropian dhe Sh.B.A.

 • IP: Strategjia, Mbrojtja, Zbatimi

 • Ligji i Markës Tregtare dhe e Drejta e Autorit

 • Mbrojtja dhe përputhja e të dhënave

 • EULA dhe Kushtet e Shërbimeve
 • Kontrata për profesionistët e pavarur

 • Marrëveshjet e Shërbimeve të Konsulencës

 • Marrëveshjet e licencimit – shpërndarjes

 • Marrëveshjet e Investimeve dhe Botimeve

KUSH PERFAQESOJME

Ne këshillojmë bizneset dhe individët në përpjekjet e tyre personale dhe sipërmarrjet e biznesit sepse përfundojmë të jemi entuziastë të rrugës, ideve, produkteve dhe shërbimeve të tyre.

Si New Yorkers shumëkombëshe, lojtarë të zjarrtë, entuziastë të sportit, koleksionistë famëkeq, shkrimtarë hobi dhe sinqerisht, të apasionuar pas orarit të plotë, ne vendosëm që t’ia kalonim pasionin tonë për ligjin dhe përvojën tonë ligjore për njerëzit dhe industritë që ne i kuptojmë dhe jemi të apasionuar. Puna jonë përfshin këshillimin e biznesit për marrëdhëniet e biznesit dhe këshillimin tuaj për shitjet tuaja të konsumatorëve fundorë në hapësirën dixhitale si dhe ballë për ballë.

Themeluar në këshillimin e hapësirës për lojëra video Klientët tanë variojnë nga studiot e vogla deri te botuesit indie deri në ofruesit e shërbimeve të specializuara në të gjithë globin. Më pas kemi lëvizur tutje për të këshilluar klientë duke filluar nga zhvilluesit e programeve kompjuterikë dhe fillestarët e teknologjisë, modelet dhe agjencitë e personelit, te profesionistë të tjerë krijues dhe akademikë deri tek investitorët e tyre ndërkombëtarë.

Nonaj Law ofron këshilla ligjore të përshtatura për ju:

 • (Video) Industria e Lojërave

 • Zhvilluesit dhe Konsulentët e Softuerit

 • Filloni Ups dhe Sipërmarrësit

 • Individë me vlerë të lartë neto

 • Investitorët dhe kapitalistët sipërmarrës

 • Akademikët dhe Studentët

 • Fin dhe Teknike Ligjore

 • Agjencitë e reklamave

 • Modele dhe Atletë

 • Përkthyes të pavarur dhe këshilltarë

 • Artistë dhe Prodhues

 • Muzikantë dhe DJ

 • Streamers dhe Ndikuesit

 • Talentet e E-Sportit, Skuadrat dhe Ligat

SHËRBIME LIGJORE

REZULTATET

Altin është Avokati më i mirë që mund të keni. Ai mund të zgjidhë çdo dyshim në lidhje me çështjet e imigracionit me përvojën e tij tashmë të madhe në terren; për më tepër, ekspertiza dhe njohuritë e tij e lejojnë atë të ndërpresë fusha të ndryshme të ligjit, nga biznesi te korporatat.

Matteo S.

Ai e merr çdo rast personalisht, me shumë pasion dhe ndjeshmëri të madhe për çdo klient. Tregu i NY ofron shumë mundësi, por nëse jeni duke kërkuar dikë që do ta kuptojë vërtet çështjen tuaj, Altin është zgjedhja më e mirë që mund të bëni.

Steve R.

LE T PUNOJM TO BASHK

Na telefononi sot. Ne po shohim përpara për t’ju dhënë kujdesin më të mirë juridik të mundshëm.

NA KONTAKTONI