Avokati i Vizave të Emigracionit në Nju Jork, NY

Si të merrni një vizë imigrimi: Nevojat dhe kur të punësoni një avokat

Ne e kuptojmë se emigracioni mund të jetë konfuz dhe frikësues, por nuk duhet të jetë. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të lundroni në botën komplekse të ligjit të imigracionit dhe të siguroheni që aplikimi juaj të jetë sa më i fortë që të jetë e mundur.

Nëse po kërkoni të emigroni në Shtetet e Bashkuara, keni ardhur në vendin e duhur. Në firmën ligjore Nonaj, ne jemi të specializuar për të ndihmuar njerëzit nga e gjithë bota të marrin vizat e imigracionit që u nevojiten për të jetuar dhe punuar në Shtetet e Bashkuara.

Lloje të ndryshme të vizave të imigracionit përfshijnë:

Vizat e imigracionit janë një nga gjërat më të rëndësishme për t’u marrë kur lëvizni në Shtetet e Bashkuara dhe kërkoni të merrni një qëndrim të përhershëm këtu.

Ekzistojnë disa lloje të ndryshme vizash imigrimi dhe është e rëndësishme të dini se cilat janë ato, në mënyrë që të siguroheni që keni atë të duhurin për situatën tuaj.

  • Vizat e investitorëve: Vizat e investitorëve lejojnë njerëzit që kanë investuar në një kompani ose biznes në SHBA të jetojnë këtu përgjithmonë. Në mënyrë tipike, investitorët do të vendosin të paktën 1 milion dollarë në këto kompani ose biznese, por disa shtete kanë minimume më të ulëta.
  • Vizat e punësimit: Këto lejojnë personat për të cilët një kompani ose organizatë amerikane ka ofruar punësim të jetojnë përgjithmonë në SHBA. Punëdhënësi duhet të jetë i gatshëm t’i sponsorizojë ata për këtë vizë, kështu që ata duhet të fillojnë procesin herët në procesin e punësimit për të marrë miratimin përpara se pozicioni të plotësohet nga dikush tjetër!
  • Vizat studentore: Vizat studentore lejojnë studentët nga vende të tjera të studiojnë në një universitet ose kolegj të akredituar në Amerikë për ca kohë, zakonisht midis katër vjet dhe gjashtë vjet, në varësi të gjatësisë së programit të tyre të diplomës. Për shembull, diplomat mjekësore zakonisht zgjasin më shumë.

Cili është procesi i marrjes së një vize imigrimi?

Ka shumë viza të ndryshme imigrimi, secila me kërkesat e veta. Lloji më i zakonshëm i vizave është viza e investitorit, duke i lejuar investitorët e huaj të investojnë para në bizneset amerikane.

Hapi i parë në marrjen e një vize imigrimi është përcaktimi i llojit të vizës që ju nevojitet. Lloji më i zakonshëm i vizave është viza e investitorit, duke i lejuar investitorët e huaj të investojnë para në bizneset amerikane. Ekzistojnë gjithashtu viza punësimi, viza studentore dhe viza të përkohshme vizitorësh. Pasi të keni përcaktuar llojin e vizës që ju nevojitet, mund të filloni procesin e aplikimit.

Procesi i aplikimit për një vizë imigrimi mund të jetë kompleks dhe kërkon kohë. Është e rëndësishme të siguroheni që të plotësoni të gjithë formularët e kërkuar dhe t’i dorëzoni ato në kohë. Nëse nuk jeni të sigurt për ndonjë pjesë të procesit, është mirë të konsultoheni me një avokat me përvojë.

Kur duhet të punësoni një avokat imigracioni?

Ka disa raste kur është e nevojshme të punësosh një avokat imigracioni. Këto përfshijnë nëse po aplikoni për një vizë investitori, një vizë punësimi ose një vizë studentore. Nëse jeni një vizitor i përkohshëm, mund t’ju duhet gjithashtu të punësoni një avokat.

Ju duhet të punësoni një avokat imigracioni nëse po aplikoni për një vizë që kërkon një të tillë. Nëse nuk jeni të sigurt nëse viza juaj kërkon një avokat, mund të kontaktoni Firmën Juridike Nonaj për të pyetur. Ne ofrojmë një konsultë falas për të ndihmuar në përcaktimin nëse punësimi i një avokati është i nevojshëm.

Pse më duhet një avokat që të më ndihmojë të marr një vizë imigrimi?

Ligji i imigracionit është kompleks dhe lundrimi i procesit vetë mund të jetë i frikshëm. Një avokat me përvojë imigracioni mund t’ju ndihmojë të merrni një vizë imigrimi që plotëson nevojat tuaja dhe siguron që ju të merrni rezultatin më të mirë të mundshëm në rastin tuaj.

Ka shumë lloje të ndryshme vizash, secila me kërkesat e veta specifike. Një avokat me përvojë imigracioni do të njihet me të gjitha llojet e ndryshme të vizave dhe do t’ju ndihmojë të përcaktoni se cili lloj vize është i përshtatshëm për situatën tuaj. Ata gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të mbledhni dokumentacionin e nevojshëm dhe të përfundoni procesin e aplikimit.

Sa mund të kushtojë punësimi i një avokati nga firma ligjore Nonaj?

Kostoja e punësimit të një avokati varet nga disa faktorë, duke përfshirë kompleksitetin e çështjes, kohëzgjatjen e përfaqësimit të kërkuar dhe nëse ka një marrëveshje mbajtëse mes nesh.

Kostoja e punësimit të një avokati nga një firmë ligjore Nonaj në New York City, Queens, Brooklyn dhe zona përreth ndryshon në varësi të llojit të vizës suaj. Nëse po aplikoni për vizë investitori, kostoja është 500 dollarë. Për një vizë punësimi, kostoja është 1000 dollarë. Për një vizë studentore, kostoja është 1500 dollarë. Nëse jeni një vizitor i përkohshëm, kostoja është 2000 dollarë.

Kur punësoni një avokat imigracioni, duhet të pyesni për përvojën e tyre dhe shkallën e suksesit me marrjen e vizave. Do të ishte më mirë nëse do të pyesnit edhe për tarifat e tyre dhe nëse ofrojnë një konsultë falas.

Nëse po mendoni të punësoni një avokat imigracioni për t’ju ndihmuar të merrni një vizë, hapi i parë është të planifikoni një konsultë me Firmën Juridike Nonaj. Ne do të vlerësojmë situatën tuaj gjatë konsultimit dhe do të përcaktojmë nëse keni nevojë për ndihmën tonë. Ne do t’ju japim gjithashtu një vlerësim të tarifave tona.

Sa më sipër janë vetëm disa gjëra që duhen mbajtur parasysh kur përpiqeni të merrni një vizë imigrimi me ndihmën që do të ofrojmë.

Na kontaktoni sot

Firma ligjore Nonaj është një firmë ligjore që ofron shërbime emigracioni në New York City. Avokatët tanë kanë shumë përvojë në ligjin e imigracionit dhe mund t’ju ndihmojnë të merrni një vizë investitori, vizë punësimi, vizë studentore ose vizë të përkohshme vizitor. Avokatët tanë mund t’ju ndihmojnë në çdo hap të procesit të aplikimit për vizë.

Ne do të sigurohemi që aplikimi juaj të jetë i plotë dhe i saktë dhe do të punojmë me zell për t’ju marrë rezultatet që ju nevojiten. Ne ofrojmë konsultim falas dhe do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me rastin tuaj. Avokatët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë për çdo vizë joemigruese: viza H1B, viza L1, viza E2, viza TN, etj. Na kontaktoni sot në numrin e zyrës sonë 917.423.7259, nga e hëna në të premte nga ora 9:30 deri në 19:00.

Need A Legal Team?

Start Here!

First name

Last name

Email*

How can Nonaj Law help you?

NONAJ LAW PRACTICE AREAS

Serving Individuals and Companies Around the World

Business Law

Tax Law

Immigration

Intellectual Property

Data/Privacy Protection

Labor Law Compliance

Family Law

Technology and Startup Law