Pronë intelektuale

2021-05-19T21:44:05+00:00

ÇFARË BËJMË NE Si avokatë krijues, teknikë dhe të pronës intelektuale, ne ofrojmë bazën që ju të zhvilloni dhe mbroni pasuritë tuaja përmes përdorimit strategjik të pronës suaj intelektuale Pavarësisht nëse është vlera e markës suaj apo idetë tuaja krijuese, ne ju ndihmojmë të hartoni me kujdes kontratat, të skedoni me [...]

Go to Top