LIGJI NONAJ

Motoja e Nonaj Law është “Puna e Veshtirë dhe Zgjidhjet Kreative”.

PUNARD E VARDSHTIR, sepse asgjë që ka vërtet rëndësi në jetë nuk mund të arrihet pa përkushtim dhe këmbëngulje.

ZGJIDHJE KRIJUESE, sepse ne besojmë se të gjitha problemet kanë një zgjidhje. Realiteti ndonjëherë mund të jetë kompleks dhe vetëm përmes metodologjisë unike mund të zgjidhen probleme që duken të pazgjidhshme.

Ne marrim kënaqësi të madhe nga zgjidhja e çështjeve shumë të komplikuara dhe dëshmimi i klientëve tanë të suksesshëm në përpjekjet e tyre. Ne e duam atë që bëjmë, dhe për këtë arsye, jemi të mirë në të. Ekipi ynë përbëhet nga një grup i talentuar i avokatëve vendas dhe ndërkombëtarë të cilët kanë një histori të provuar suksesi. Ne besojmë se atje ku ka një vullnet, ekziston një mënyrë, dhe ne jemi të veçantë sepse shpesh mund ta gjejmë atë mënyrë të fshehur.

Ligji Nonaj filloi sepse ne jemi të apasionuar pas vendosjes së drejtësisë ndaj klientëve dhe respektimit të ligjit të vendit tonë. Ne besojmë se është e rëndësishme të jemi të drejtë dhe të paanshëm, dhe çdo klient do ta përjetojë atë me firmën tonë. Të jesh avokat është më shumë sesa të bësh dokumente në gjykatë – është një shans për të përfaqësuar dikë që ka nevojë për ndihmë.

Ne duam që klientët tanë të dinë se Nonaj Law do të punojë shumë në rastin e tyre sepse ata kanë rëndësi për ne. Ne kujdesemi shumë për rezultatin personal të klientëve tanë. Klientët tanë mund të pushojnë mirë duke ditur që ne jemi mbrojtësi i tyre, ata mund të jenë të sinqertë me ne për situatën e tyre dhe të qetësohen me faktin se ne po sigurojmë një hapësirë të sigurt për ta.

Altin Nonaj

Altin Nonaj

Altin Nonaj është themeluesi i Ligjit Nonaj. Ai këshillon klientët vendas dhe ndërkombëtarë për imigracionin e biznesit dhe çështjet e transaksioneve të korporatave. Altin fitoi Juris Doctor nga Universiteti i Padova në Itali dhe Master i tij për Drejtësi nga Shkolla e Drejtësisë Fordham në New York City me një përqendrim në të drejtën bankare, të korporatave dhe financiare. Një gjuhëtar i aftë, Altin kupton anglisht, italisht, shqip dhe spanjisht me shumë aftësi. Për shkak të sfondit të tij të larmishëm kulturor, nivelit të lartë të profesionalizmit, aftësive gjuhësore dhe përvojës së biznesit me shumë shtresa, klientët kërkojnë këshillën e Altin për të lundruar në çështje komplekse ligjore të SHBA.

Altin ka krijuar me sukses kompani vendase, ka lehtësuar lëshimin e vizave dhe kartave jeshile sipas ligjeve federale dhe ka negociuar marrëveshje të ndryshme korporatash.

Altin ka një kuptim unik të të dy sistemeve ligjore të SHBA dhe BE dhe është një burim i jashtëzakonshëm për klientët kombëtarë dhe ndërkombëtarë që përpiqen të hyjnë në ato tregje.

Altin ka qenë një anëtar aktiv i FALDEF, një organizatë jofitimprurëse që përqendrohet në ndihmën e studentëve ndërkombëtarë me çështje të ndryshme ligjore.

Arsimi : Legum Magister (LL.M.) Universiteti Fordham Shkolla e Drejtësisë

Doktor i Jurisprudencës (JD) Universiteti i Padova Shkolla e Drejtësisë

Publikimet : Kremina e gjenocidit në të drejtën penale ndërkombëtare (176 f.)

Boruchov

Hana M Boruchov

Hana M. Boruchov kreu i departamentit të taksave në Nonaj Law, ajo është gjithashtu partneri themelues në Boruchov, Gabovich dhe Associated. Znj. Boruchov ka lehtësuar zgjidhjen e polemikave që përfshijnë barra, pagesa, urdhra, konfiskime, ulje dënimesh, Oferta në Kompromis, kontrolle të tatimit mbi të ardhurat, marrëveshje me këste, vlerësime të personave përgjegjës, ndëshkime për rimëkëmbjen e fondeve të besimit, lehtësime të bashkëshortëve të pafajshëm, kontrolle rezidenciale të Shtetit të New York-ut , Pezullimet e patentë shoferit të Shtetit New York, revokimet e pasaportave federale, shitjet e shtetit të New York-ut dhe përdorimi i kontrolleve tatimore dhe zbulimet vullnetare.

Hana ka shërbyer si Këshilltar për disa firma ligjore dhe korporata, duke këshilluar mbi pajtueshmërinë e taksave dhe çështjet e polemikave. Hana është një folëse dhe autor i njohur në shkallë vendi.

Arsimi: Hana është një i diplomuar në Shkollën e Drejtësisë Benjamin N. Cardozo me një përqendrim të ligjit të korporatave.

lawyer Daniel Koburger

Daniel B. Koburger

Daniel B. Koburger është një avokat me përvojë transatlantike dhe avokat i korporatave, i cili administron rastet e IP të Nonaj Law dhe klientët si këshilltar. Si partner themelues i Ligji Koburger , Daniel Koburger ka ekspertizë të larmishme ligjore me çështjet e BE-së dhe SHBA-së.

Daniel ka punuar për Chris Reid Law në këshillimin në Brooklyn për Zhvilluesit e Video Lojërave dhe për SKW Schwarz në Mynih duke mbështetur Departamentin e Pavarur të Prodhimit të Filmit. Ai është një avokat transatlantik me përvojë në lojë video, teknologji, hapësira dixhitale dhe Start-Up dhe këshillon klientët e tij me shërbime ligjore në New York, SH.B.A., Mynih, Gjermani dhe BE.

Daniel ka negociuar kontrata dhe marrëveshje blerjeje si dhe çështje shumë komplekse të markave tregtare dhe të drejtave të kopjimit. Daniel është i licencuar në Gjermani dhe Nju Jork për të ushtruar profesionin e avokatit.

Arsimi: Ai mban një LL.M. nga Shkolla e Drejtësisë Benjamin N. Cardozo.

avokati Matteo Carrera

Matteo Carrera

Matteo Carrera, është një studiues tjetër në Cardozo School of Law në New York për Imigracionin. Matteo ndihmon praktikën e emigracionit të biznesit me këndin e tij unik për njerëzit me “aftësi të jashtëzakonshme”, duke udhëzuar klientët në industrinë e modës, atletët, akademikët, investitorët dhe shumë individë më të aftë dhe bizneset e specializuara për të marrë vizën e tyre të miratuar.

Matteo është gjithashtu një studiues aktiv kërkimor në Shkollën e Drejtësisë Benjamin N. Cardozo. Matteo ka qenë vetë një atlet dhe e kupton më mirë se çfarë u duhet njerëzve me aftësi të jashtëzakonshme për të patur sukses në SH.B.A. Ai ka konsultuar shumë artistë të rëndësishëm për të arritur ëndrrën e tyre amerikane përmes vizave të ndryshme të emigracionit.

Arsimi: Matteo ka fituar ekuivalentin e tij JD nga Universiteti i Piemonteve Lindore dhe LL.M e tij pasuniversitare. nga Benjamin N. Cardozo Shkolla e Drejtësisë , NY

SHËRBIME LIGJORE

REZULTATET

Altin e merr çdo rast personalisht, me shumë pasion dhe ndjeshmëri të madhe për çdo klient. Tregu i NY ofron shumë mundësi, por nëse jeni duke kërkuar dikë që do ta kuptojë vërtet çështjen tuaj, Altin është zgjedhja më e mirë që mund të bëni.

Steve R.

Ndihmë e pabesueshme tatimore. Nuk mund të kisha lutur për rezultate më të mira. Më shpëtoi mijëra dhe kohë të mundshme burgu. Rezultate të shpejta. Thjesht ………. fantastike

Brian

Hana është profesioniste, e sjellshme dhe e aftë për të ekzekutuar. Çështjet e mia të taksave të NYS janë zgjidhur. Hana negocioi një ofertë të drejtë dhe të arsyeshme kompromisi me shtetin. Unë i jap Hana 5 yje.

Aaroni

LE T PUNOJM TO BASHK

Na telefononi sot. Ne po shohim përpara për t’ju dhënë kujdesin më të mirë juridik të mundshëm.

NA KONTAKTONI