Altin Nonaj

AVOKAT LIGJOR

917.423.7259
altin@nonajlaw.com
Altin Headshot

Themelues

Themelues

Altin Nonaj është themeluesi i Nonaj Law. Ai këshillon klientët vendas dhe ndërkombëtarë për imigracionin e biznesit dhe çështjet e transaksioneve të korporatave.

Sfondi

Altin fitoi Juris Doctor nga Universiteti i Padova në Itali dhe Master i tij për Drejtësi nga Shkolla e Drejtësisë Fordham në New York City me një përqendrim në të drejtën bankare, të korporatave dhe financiare.

Një gjuhëtar i aftë, Altin kupton anglisht, italisht, shqip dhe spanjisht me shumë aftësi. Për shkak të formimit të tij të larmishëm kulturor, nivelit të lartë të profesionalizmit, aftësive gjuhësore dhe përvojës shumështresore të biznesit, klientët kërkojnë këshillën e Altinit për të orientuar drejt çështjeve komplekse ligjore në SHBA.

Mëso më shumë
Altin's University

Aktualisht

Altin ka krijuar me sukses kompani vendase, ka lehtësuar dhënien e vizave dhe kartave jeshile sipas ligjeve federale dhe ka negociuar marrëveshje të ndryshme korporative.

Altin ka një kuptim unik të sistemeve ligjore të SHBA dhe BE-së dhe është një burim i jashtëzakonshëm për klientët vendas dhe ndërkombëtarë që përpiqen të hyjnë në ato tregje.

Altin ka qenë një anëtar aktiv i FALDEF, një organizatë jofitimprurëse që fokusohet në ndihmën e studentëve ndërkombëtarë për çështje të ndryshme ligjore.

Aktualisht, ai është një profesor ndihmës në Fordham Law ku jep mësim “Bazat e së Drejtës Private”.

Kredencialet

Arsimi

Legum Magister (LL.M.) Shkolla e Drejtësisë e Universitetit Fordham

Doktor i Jurisprudencës (JD) Shkolla e Drejtësisë e Universitetit të Padovës

Publikimet

Kremina e gjenocidit në të drejtën penale ndërkombëtare (176 fq)