Daniel B. Koburger

AVOKAT LIGJOR

917.423.7259
lawyer Daniel Koburger

avokat

avokat

Daniel B. Koburger është një avokat me përvojë transatlantike IP dhe korporatë, i cili menaxhon çështjet e IP të Nonaj Law dhe klientët si avokat.

Sfondi

Si partner themelues i Koburger Law , Daniel Koburger ka ekspertizë të ndryshme ligjore me çështjet e IP-së të BE-së dhe SHBA-së.

Daniel ka punuar për Chris Reid Law në këshillimin në Brooklyn për Zhvilluesit e Video Lojërave dhe për SKW Schwarz në Mynih duke mbështetur Departamentin e Pavarur të Prodhimit të Filmit. Ai është një avokat transatlantik me përvojë në lojë video, teknologji, hapësira dixhitale dhe Start-Up dhe këshillon klientët e tij me shërbime ligjore në New York, SH.B.A., Mynih, Gjermani dhe BE.

Daniel ka negociuar kontrata dhe marrëveshje blerjeje si dhe çështje shumë komplekse të markave tregtare dhe të drejtave të kopjimit. Daniel është i licencuar në Gjermani dhe Nju Jork për të ushtruar profesionin e avokatit.

City at night

Kredencialet

Arsimi

Mban një LL.M. nga Benjamin N. Cardozo School of Law