Matteo Carrera

AVOKAT LIGJOR

917.423.7259
Matteo Headshot

avokat

avokat

Matteo Carrera është një koleg studiues në Shkollën Juridike Cardozo në Nju Jork për Emigracionin.

Sfondi

Matteo ndihmon praktikën e emigracionit të biznesit me këndin e tij unik për njerëzit me “aftësi të jashtëzakonshme”, duke udhëzuar klientët në industrinë e modës, atletët, akademikët, investitorët dhe shumë individë më të aftë dhe bizneset e specializuara për të marrë vizën e tyre të miratuar.

Matteo është gjithashtu një studiues aktiv kërkimor në Shkollën e Drejtësisë Benjamin N. Cardozo. Matteo ka qenë vetë një atlet dhe e kupton më mirë se çfarë u duhet njerëzve me aftësi të jashtëzakonshme për të patur sukses në SH.B.A. Ai ka konsultuar shumë artistë të rëndësishëm për të arritur ëndrrën e tyre amerikane përmes vizave të ndryshme emigracioni.

Airplane over New York

Kredencialet

Arsimi

Ekuivalent JD nga Universiteti i Piemontes Lindore

Pasuniversitare LL.M. nga Benjamin N. Cardozo School of Law, NY